Over Agataal

‘Aga’ is een deel van het Griekse woord ‘agathos’, dat ‘goed’ betekent. Want Agataal is gewoon goed in taal! Klanten efficiënt leren communiceren is ons doel en daar gaan we ook voor.
 
Al sinds de oprichting in 2001 gaf Krystyna Krywen met veel passie en professionaliteit taallessen voor verschillende talenscholen en klanten. En dat zijn we ook blijven doen. Ondertussen is Agataal uitgegroeid tot een taleninstituut met 4 vaste medewerkers en een groot en gevarieerd team van freelance en deeltijdse taaltrainers. Taalkwesties en lesgeven zijn ons op het lijf geschreven. We hebben ons dan ook resoluut toegelegd op de corebusiness van Agataal: taalopleidingen op maat.
 
De samenstelling van ons team zorgt ervoor dat we u een optimale service en flexibiliteit kunnen bieden. Onze bewuste keuze voor een persoonlijke aanpak garandeert een nauwe betrokkenheid bij en opvolging van uw taalproject.
 
Onze taaltrainers zijn bekwame, gemotiveerde en dynamische lesgevers. Stuk voor stuk zijn ze allemaal gepassioneerd door taal. Als talenschool hecht Agataal veel belang aan een hechte samenwerking met zijn taaltrainers: de basis voor een geslaagde taalopleiding.
 
In de loop der jaren heeft Agataal een specialisatie in verschillende domeinen ontwikkeld. Daarvan getuigt ons portfolio.
 
Als het om taal gaat, kies dan voor Agataal.